Viherpojat Oy

Olemme ympäristörakentamisen business-to-business ammattilainen pääkaupunkiseudulla. Pääkonttorimme sijaitsee Hämeenlinnassa, mutta toiminnan keskus, halli ja toimistotilat sijaitsevat Espoon Juvanmalmilla. Yritys on toiminut alalla yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1992. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli 3,2M€ ja henkilökuntamme määrä vaihteli sesongin aikana 25:n molemmin puolin. Asiakkainamme ovat taloyhtiöt, rakennusliikkeet ja julkisyhteisöt.

Viherpojilla on Rala-sertifioitu toimintajärjestelmä ja vuodesta 2012 saakka pääurakoitsijastatus. Kaikki aliurakoitsijamme ovat Tilaajavastuun luotettavia kumppaneita, eikä hallitsematonta ketjutusta pääse tapahtumaan.

Meille tärkeintä on tyytyväinen tilaaja sekä tilatun mukainen ja laadukas lopputuote. Paras lopputulos saadaan yhteistyössä kaikkien rakentamisen osapuolten kanssa. Hyvästä kumppanuudesta ja keskinäisestä luottamuksesta kertoo pitkät asiakassuhteemme suurimpiin rakennusliikkeisiin esim. NCC Rakennus Oy.

TOIMINTAMME PERUSTUU KESTÄVÄN KEHITYKSEN PERIAATTEELLE

Toimintamme perustuu kestävän kehityksen periaatteelle. Maa-ainesten kierrätys tapahtuu ensisijaisesti työmaan sisällä, toissijaisesti omien työmaiden kesken taikka yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Raaka-aineita valitaan yhteistyössä tilaajapuolen kanssa, mahdollisuuksien mukaan käytetään paikallisia ja/tai kierrätettyjä materiaaleja. Suosittelemme kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja tilaajalle. Jätteiden käsittely/lajittelu työmailla on meille itsestäänselvyys.

Arvostamme työturvallisuuden ja työssä viihtymisen korkealle. Kohteemme ovat mielenkiintoisia ja toteutamme ne ajanmukaisella kalustolla. Lisäksi tuemme henkilökunnan ammattiosaamisen kehittämiseen tähtäävää kouluttautumista sekä järjestämme virkistystoimintaa pari kertaa kauden aikana. Viihtyminen näkyy pysyvyytenä henkilökunnassamme. Vakituiset työntekijämme ovat olleet meillä vuosia ja sesonkityöntekijöistämme suuri osa palaa meille joka kesä uudestaan.

Kannamme osamme yhteiskuntavastuusta: palkkaamme joka vuosi harjoittelijoita, sijoitamme työmaillemme työssäoppijoita ja osallistumme oppilaitosten rekrytointitilaisuuksiin. Toimitusjohtajamme Anssi Koskela on

  • Vuoden hortonomi 2015
  • Puutarhaliiton hallituksen jäsen 2015-
  • Ralan arviointilautakunnan jäsen laatu/infra 2014-
  • Maaseudun Työnantajaliiton hallituksen jäsen 2012-2015
  • Hämeen ammatti-instituutin johtoryhmän varajäsen 2012-
  • Lepaan neuvottelukunnan jäsen 2012-
  • Viher- ja ympäristörakentajat ry:n hallituksen jäsen 2007–2011 ja puheenjohtaja 2012–2014

Työkuvioiden ulkopuolella Viherpojat tukee Hämeenlinnan Tarmon yleisurheilujaoston nuorisourheilua sekä sponsoroi Hämeenlinnan Pallokerhoa.

Viherpojat Oy