Ympäristörakentaminen

 
Ympäristörakentaminen on laaja ja monipuolinen kokonaisuus. Se pitää sisällään perinteisen piha- ja viherrakentamisen lisäksi muun muassa maansiirtoa ja maankäsittelyä, vesialueiden rakentamista, salaojituksia sekä putki- ja sähkötöitä. Viihtyisä ympäristö on intohimomme.
 

Ympäristörakentaminen rakennusliikkeille

Viherpojat toteuttaa ympäristörakentamisen kokonaisvaltaisesti – toteutamme kerros- ja rivitalokohteiden viher-, piha- ja ympäristörakennustyöt vankalla ammattitaidolla. Oli urakan haaste mikä tahansa, me löydämme siihen ratkaisun. Olemme luotettava ja joustava yhteistyökumppani, joka toimii saumattomasti yhteisellä työmaalla. Olemme valmiita kehittämään yhteistyötä työmaan eri toimijoiden välillä ja keskustelemaan pääurakoitsijan kanssa.

Ympäristörakentaminen julkiselle sektorille

Teemme muun muassa koulujen ja päiväkotien piharemontteja, uudistamme liikuntapaikkoja sekä toteutamme kattavia puistorakennusurakoita ja puistoremontteja.

Ympäristörakentaminen isännöitsijöille ja taloyhtiöille

Tarjoamme taloyhtiöille sekä isännöitsijöille vaivattomia ja yksilöllisiä piha- ja viheralueiden saneerausratkaisuja. Saatte meiltä kokonaisvaltaista palvelua ”yhden luukun periaatteella” – hoidamme koko projektin kaikkine osa-alueineen alusta loppuun. Autamme asiakasta jo piharemontin suunnittelussa. Näin piharemontti säästyy ongelmilta toteutusvaiheessa, aikaa ja rahaa säästyy.

Konsultoimme piharemontin suunnitteluvaiheessa

Ympäristörakentaminen on monimuotoinen kokonaisuus, joka pitää sisällään piha- ja viherrakentamisen kaikki vaiheet maansiirrosta sähkötöihin, salaojiin, jätevarastoihin ja istutuksiin. Taloyhtiöiden kannattaa suunnitella piharemontit huolellisesti, jotta yllätyksiltä ja ongelmilta säästytään remonttivaiheessa. Viherpojat neuvoo ja konsultoi isännöitsijöitä ja talonyhtiöiden hallituksia pihasaneerauksen suunnittelussa. Ratkotaan pihan haasteet yhdessä ja tehdään piharemontista onnistunut kokonaisuus!

Onnistunut ympäristörakentaminen…

  • nostaa kiinteistön arvoa
  • on upea ulko-oleskelutila
  • on turvallinen lapsille ja vanhuksille
  • vähentää roskaamista – ympäristöstä halutaan pitää huolta
  • parantaa asukkaiden viihtyvyyttä.

Toteutamme uudiskohteet ja ympäristöremontit pääkaupunkiseudulla

Työskentelemme pääkaupunkiseudulla sekä uudis- että saneerauskohteissa. Olemme luotettava ja rehellinen kotimainen toimija, joka ratkaisee ongelmia, kirii aikatauluja ja pysyy budjetissa. Kanssamme työskentely on vaivatonta ja antoisaa. Teemme työtä asiakkaan ja loppukäyttäjän hyväksi, jotta lopputulos on viihtyisä ja toimiva.

Olemme pääkaupunkiseudun taloyhtiöille, isännöitsijöille, rakennusliikkeille, kaupungeille ja kunnille laadukas ja luotettava ympäristörakennuskumppani.

25 vuotta ympäristörakentamista

Vuosi 2017 on Viherpoikien juhlavuosi - olemme rakentaneet pääkaupunkiseudun pihoja maanmuokkauksesta vesieristyksiin ja istutuksiin jo 25 vuotta. Osaajia meiltä löytyy monista ammattiryhmistä, meillä työskentelee muun muassa viherrakentajia, maanrakentajia, työnjohtajia, kivimiehiä, timpureita, viheralueiden ylläpitäjiä, kaivinkoneen- ja kuorma-autonkuljettajia.

Meille viihtyisä työilmapiiri, rehti asenne ja työn läpinäkyvyys ovat tärkeitä. Panostamme erityisesti henkilökuntamme hyvinvointiin sekä asiakastyytyväisyyteen. Toteutamme perinteiset piha- ja viherrakennukset modernilla otteella asiakkaan suunnitelmien, budjetin ja aikataulujen mukaisesti.

Ympäristörakentaminen on monipuolista ja ammatillisesti vaativaa, kohteet ovat yksilöllisiä ja jokaisessa on omat haasteensa – onneksi me nautimme haasteista.

Haluatko töihin viher- ja ympäristörakennusalalle?

Ympäristörakentaminen on kasvava ala, joten haemme uusia työntekijöitä koko ajan. Voit olla viher- ja ympäristörakentamisesta innostunut harjoittelija, oppisopimusopiskelija, työssäoppija tai alan ammattilainen, halu oppia uutta ja kiinnostus alaa kohtaan ratkaisee. Lupaamme sinulle varman työpaikan, kun osoitat meille taitosi oppisopimuksen tai harjoittelun aikana.

Teemme yhteistyötä myös alan oppilaitosten kanssa ja käymme mielellään kouluilla kertomassa työstämme.
 

Ympäristörakentaminen Viherpojilta - ota yhteyttä

Etsitkö ympäristö-, piha- tai viherrakentajaa? Seuraa tyytyväisten asiakkaidemme esimerkkiä, ota yhteyttä ja pyydä tarjous:

Ympäristörakentaminen - Viherpojat
0400 497 882
anssi.koskela@viherpojat.fi

Tutustu valmiisiin kohteisiin Referenssit-sivuilla »
Pihalla on kiva olla – viherpoikamme ja vihertyttömme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka aidosti nauttivat työstään ja joille laadukas työnjälki on kunnia-asia!

YMPÄRISTÖRAKENTAMINEN