Ympäristörakentaminen on laaja ja monipuolinen kokonaisuus. Se pitää sisällään perinteisen piha- ja viherrakentamisen lisäksi muun muassa maansiirtoa ja maankäsittelyä, vesialueiden rakentamista, salaojituksia sekä putki- ja sähkötöitä. Viihtyisä ympäristö on intohimomme.
 

Ympäristörakentaminen rakennusliikkeille

Viherpojat toteuttaa ympäristörakentamisen kokonaisvaltaisesti – toteutamme kerros- ja rivitalokohteiden viher-, piha- ja ympäristörakennustyöt vankalla ammattitaidolla. Oli urakan haaste mikä tahansa, me löydämme siihen ratkaisun. Olemme luotettava ja joustava yhteistyökumppani, joka toimii saumattomasti yhteisellä työmaalla. Olemme valmiita kehittämään yhteistyötä työmaan eri toimijoiden välillä ja keskustelemaan pääurakoitsijan kanssa.

Ympäristörakentaminen julkiselle sektorille

Teemme muun muassa koulujen ja päiväkotien piharemontteja, uudistamme liikuntapaikkoja sekä toteutamme kattavia puistorakennusurakoita ja puistoremontteja.

Ympäristörakentaminen isännöitsijöille ja taloyhtiöille

Tarjoamme taloyhtiöille sekä isännöitsijöille vaivattomia ja yksilöllisiä piha- ja viheralueiden saneerausratkaisuja. Saatte meiltä kokonaisvaltaista palvelua ”yhden luukun periaatteella” – hoidamme koko projektin kaikkine osa-alueineen alusta loppuun. Autamme asiakasta jo piharemontin suunnittelussa. Näin piharemontti säästyy ongelmilta toteutusvaiheessa, aikaa ja rahaa säästyy.

Konsultoimme piharemontin suunnitteluvaiheessa

Ympäristörakentaminen on monimuotoinen kokonaisuus, joka pitää sisällään piha- ja viherrakentamisen kaikki vaiheet maansiirrosta sähkötöihin, salaojiin, jätevarastoihin ja istutuksiin. Taloyhtiöiden kannattaa suunnitella piharemontit huolellisesti, jotta yllätyksiltä ja ongelmilta säästytään remonttivaiheessa. Viherpojat neuvoo ja konsultoi isännöitsijöitä ja talonyhtiöiden hallituksia pihasaneerauksen suunnittelussa. Ratkotaan pihan haasteet yhdessä ja tehdään piharemontista onnistunut kokonaisuus!